Откакто се раздели със съпруга си Себастиан Беър-МакКлард, името на Емили

...
Откакто се раздели със съпруга си Себастиан Беър-МакКлард, името на Емили
Коментари Харесай

Емили Ратайковски няма спирка

Откакто се раздели със брачна половинка си Себастиан Беър-МакКлард, името на Емили Ратайковски непрекъснато се спряга с разнообразни мъже. Първо се появиха клюки, че двамата с Брад Пит имат връзка. Оказа се, че са просто другари. 

После беше видяна да интимничи с Орацио Риспо. По всичко проличава, че връзката им обаче е завършила и може би в никакъв случай не била освен това от мимолетна случка. А за какво считаме по този начин? По простата причина, че преди няколко дни се заприказва, че Емрата излиза не с кого да е, а с обичаното момче на звездите (коя ли нямаше връзка към този момент с него) - Пийт Дейвидсън.

Преди броени дни People писаха, че Емили Ратайковски излиза с Пийт Дейвидсън. Източник, непосредствен до комедианта, твърди, че двамата са в развой на опознаване. Но пък от US Weekly настояват, че Емили и Пийт поддържат контакт към този момент от няколко месеца и се харесват, само че към момента са в ранен стадий.

И като доказателство на появилите се клюки, Емили и Пийт демонстрираха близки връзки, които не останаха скрити за папараците. 

29-годишната някогашна звезда на Saturday Night Live и 31-годишният модел бяха хванати " в крачка ", малко преди да влязат в апартамента на Емрата в West Village в Ню Йорк в сряда вечерта, 16 ноември. 

Пийт и Емили бяха облечени уместно за хладно есенно излизане, като и двамата носеха комфортни ежедневни екипи. Те не пропуснаха да показват непосредственост с няколко сладки обятия, малко преди да хлопнат вратата под носа на дебнещите папараци.

От Daily Mail напомнят, че някогашният на Емили - Себастиан Беър, е изпълнителен продуцент на черната комедия на Халина Рейн " Убийствена игра ",  в която взе участие Пийт Дейвидсън, дружно с Мария Бакалова.

Сигурни сме, че на Себастиан едва ли ще му стане доста прелестно от новата връзка на някогашната му жена. Но явно е доста мъчно човек да устои на чара на Пийт Дейвидсън, който досега е имал връзка с доста сексапилни дами, сред които безспорно се открояват имената на Ким Кардашиян, Кая Гербер и Ариана Гранде. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР